22 mars 2009

Hotel green sea!

Torsdag- Kom vi till flygplatsen i Sundsvall runt 14.00, planet skulle gå 16.15 men var försenad till 17.00. All gick bra men det var lite skrämmande att flyga. Mellanlanda gjorde vi i norra Spanien då kl var 21.00. Där fick vi vänta i 40 min. Sen bar det iväg till Gran Canaria, kom fram 23.3o (spansk tid) och till hotellet 24.00. Då vi var jätte trött så vi checkade bara in och gick och lade oss.

Fredag, 25 c - Molnigt men hyfsat varmt. Satt hela dagen i solen och drack, där vi hittade en jätte god drink av cocos och cola! På kvällen gick vi strand promenaden till köpcentret i San Agustin.

Lördag 25 c - monligt denna dag också tills kl 12.00 då solen sken och vi låg och solade mest hela dagen och satt vid baren och tog oss en pinacolada!

Söndag 25 c - Drack öl och sola tills jag och moster blev röd som kräftor, mamma blev svart hon.
Senare på kvällen gick vi till köp centret igen där vi köpte småsaker till eve, moa mf.

Måndag 30 c - Jätte fint väder och moster fyllde år! Pressade hela dagen till vi gick in till stan där moster lärde sig att pruta, var riktigt roligt att lyssna på henne. Så där fick jag en väska för 20 när den egentligen skulle kosta 81 euro.

Tisdag 30 c - Stekte hela dagen, badade i ena poolen där det var iskallt! Runt 19.00 tog vi en taxi in till Playa del inglés där vi gick till ett STORT köpcenster som heter Yumbo. Där pruta moster till sig två väskor till och två börsar. ja + lite andra saker. Sedan for vi hem och gick till baren.

Onsdag 30 c - Sola, köpcenter, baren. På kvällen var det en jätte bra underhållning med musik och dans. Sista dagen.

Torsdag 25 c - Klev upp 4.00 för att packa det sista och checka ut, bussen skulle komma och hämta oss kl 5. Fick sitta på flygplaten i 2,5 timmar. Flygresan hem var hemskt, var bara luftgropar hela vägen nästan. Hela planet skakade och snuskigt äcklig landning var det också.

Såja, lite av vad som hände iaf :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar